Caesarsallad med parmesan och basilika

  • 4 portioner
  • Lättlagat
  • Max 30 min

Ingredienser

2 kycklingbröstfiléer
spiskummin
Crème Fraîche Gourmet–
Parmesan och Basilika
½ paket bacon, ca 70 gram
romansallad
salt och peppar

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Dela kycklingen i mindre bitar. Trä dem
på spett och krydda ordentligt med spiskummin, salt och peppar.
Stek spetten i en het stekpanna med rapsolja. Lägg spetten i en
ugnsfast form och ställ i ugnen i 10 minuter. Skär baconet i små bitar
och fräs dem knapriga i en stekpanna. Häll crème fraiche i glasen och
strö över baconströssel. Stick ner salladsblad och ett spett i varje glas.
Servera!

Tips!

Servera klassiska rätter
som caesarsallad i glas eller
större tekoppar. Använd
gärna udda glas och några
på fot. Perfekt till mingelfesten
eller som en förrätt
till grillfesten.

forratt,huvudratt,sallad,smaratter