Kyckling med kryddigt täcke

  • 4 portioner
  • Lättlagat
  • Över 45 min

Ingredienser

4 kycklingfiléer
2 dl Crème Fraîche Gourmet Soltorkad Tomat och Fetaost
1 ½ dl risoni
7 svarta oliver
7 gröna oliver
6 små tomater
sallad
2 msk olivolja
cocktailkapris
salt
peppar

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Lägg filéerna i en ugnsfast form. Krydda med salt och peppar. Ställ in kycklingen mitt i ugnen i ca 15 minuter. Ta ut och klicka på crème fraiche. Ställ in i ugnen igen i ca 10 minuter. Koka under tiden risonin. Halvera oliverna och tomaterna. Blanda sallad, tomater, oliver, risoni och olivolja. Smaka av med salt och peppar. Servera kycklingen med risonisallad och cocktailkapris.

Tips!

Ett enkelt och väldigt gott sätt att variera kyckling.

huvudratt