Pytt i panna med senapscrème

  • 4 personer
  • Lättlagat
  • Max 30 min

Ingredienser

500g Pannoumi filé (2 frp)
1 kg potatis, fast, tärnad
2 st gula lökar, tärnade
2 st morötter, tärnade
2 msk olja
1 msk smör

Till senapscrème:
1,5 dl crème fraiche
2 msk dijonsenap
1 tsk pepparrot
1 msk honung, flytande

Till servering:
4 st stekta ägg

Gör så här

Vispa samman alla ingredienserna till senapscrèmen, smaka av med pepparrot, honung, salt och peppar. Tärna osten i 0,5 cm stora bitar. Stek potatis, lök och morot i omgångar så att de får fin färg och är genomstekta. Stek osten i het stekpanna under omrörning tills den fått fin färg. Blanda grönsaker och ost och servera som vegetarisk pyttipanna tillsammans med senapscrème och ägg.

Tips!

Tips – smaksätt gärna pytten med Worshestershiresås och HP-sås.

huvudratt